Közlöny, tartalma a kihirdetés napján lép hatályba

KSKözlöny

KSKözlöny

2021

2022. január 02. - drhlaszlo

Életem egyik legfelemásabb időszaka volt a most véget ért év. Azt hiszem, hogy az elmúlt időszakot nem lehet részekre vagy epizódokra bontani: amennyire bizakodóan néztem tavaly ilyenkor az új év elé, mostanra ez a bizalom megkopott: az eltelt hónapokban folyamatosan hullámhegyek és hullámvölgyek követték egymást. Egyetlen dolog volt, ami kitartott az év folyamán: gyakorlatilag folyamatosan olyan munkamennyiséggel kellett megbirkózni, amit korábban sosem gondoltam volna, és ezzel együtt – mint már olyan sokszor – újra ki kellett találni, hogy ki is vagyok valójában.

86e0381a-2655-49fd-ad44-f119c5155e2c.jpeg
36 éves vagyok, nagyvárosi, feltörekvő, praxist építő ügyvéd. Férj vagyok és gyermek, megbízható munkaerő és megbízhatatlan, szétszórt vállalkozó egyszerre. Daganatos beteg, gyermektelen, középkorú férfi.

Tavasszal minden szépnek tűnt: sikeresen teljesítettem a vitorlásvizsgát, majd gyakorlatilag aznap kiderült, hogy édesanyámnak rosszindulatú melldaganata, illetve valamilyen hasi áttéte keletkezett. Megműtötték, mára jól van. Nyáron végre eljutottam újra Svájcba, az országba, ahová évek óta vágytam, és az országba, aminek a lakói számomra kicsit példaképek is. Megalapítottuk saját ügyvédi társulásunkat. Szeptemberben meghatalmazást kaptam egy olyan büntetőügyben való védelemre, amelyben hosszú ideje vágyom arra, hogy a védői csapat tagja lehessek.

Októberben kiderült, hogy heredaganatom van. Novemberben, majd decemberben ismét meg kellett műteni, jelenleg jól vagyok, az eredményeim megfelelőek, és most már végre újra dolgozhatok.

Köszönöm a feleségemnek, hogy mellettem volt akkor is, amikor a napsütésben hajóztunk, és akkor is, amikor a klinikára kellett bevinni egy őszi hajnalon.

süti beállítások módosítása