Közlöny, tartalma a kihirdetés napján lép hatályba

KSKözlöny

KSKözlöny

Telehas... coming soon

2007. november 05. - drhlaszlo
Kedveseim!

Végre-valahára elindul szubjektív vendéglátóhely-kritika rovatom, amelyhez szeretnék most néhány kezdő gondolatot fűzni. Szóval, a kritika teljesen szubjektív, ha egy hely tetszett, az nem azt jelzi, hogy ez afféle gerillamarketing lenne, és pusztán azért kap dicshimnuszt, mert "megvett"; illetőleg, amennyiben a dicshimnusz helyett "ide többet soha" felkiálltások jelennek meg, az pedig pusztán a hely kritikán aluli voltát jelzi.

A kis esszén kívül osztogatok pontszámot is. Ez 1-től 20-ig terjedhet, és négy alkotóelemből áll, ezek pedig:
-kiszolgálás+atmoszféra:  max. 6 pont
-étel (Sátitáp faktor):     max. 7 pont
-választék (étel/ital):      max. 4 pont
-ár/érték arány:             max. 3 pont

Egy hely besorolása változhat az idők során (például mert új személyzet van, új üzletvezető, aki jobb/rosszabb; vagy megváltozott a vendégkör...), de az esszék nem frissülnek, tehát mindenkinek egy sansza van...
süti beállítások módosítása