Közlöny, tartalma a kihirdetés napján lép hatályba

KSKözlöny

KSKözlöny

Megújultunk!

2009. október 16. - drhlaszlo

Végre-valahára új külsőt kapott közös kedvencünk, ez pedig bizonyos változásokkal jár együtt. A blog régi ruhájából sok minden megmaradt (főképp a színvilág), mert úgy gondolom, hogy ami jó, azon csak apró lépésekkel szabad változtatni (ha egyáltalán).

Ami új lett:

  • Minden bejegyzés címe alatt megjelent AddThis "share" gomb. Ez arra szolgál, hogy ha valami megtetszett, akkor egyből mutogathasd facebookon, elküldheted e-mailben, vagy ki is nyomtathatod. Akad itt "megosztom az iwiwen" lehetőség is. Sajnos nem lehet befűzni az iwiwet az AddThis rendszerébe, ezért kell két gomb, de talán együtt tudunk élni ezzel.
  • Fent, a kép felett megjelent egy "Főoldal" és egy "Szerző" gomb. Bizony, itt bemutatkozik kedvenc bloggered.
  • Itt jobbra láthatod a kapcsolat rovatot: az oroszlán elhozza a leveled, ha képére kattintasz, akkor egy közvetlen levélűrlapot találsz (indapass-regisztráció szükséges), ezzel tudsz e-mailt küldeni nekem.
  • Továbbra is él és virágzik a blog Facebook-oldala, mint ahogyan ezt már február óta megszoktátok. Ezt a "Facebook" logóra kattintva tudod elérni.
  • Végre egyedi a fejléc, nem a szokásos előre gyártott vacak. A kép Deggendorfban készült a Duna partján, egy szép nyári napon, életem kevés értékelhető képe közül egy.
  • Hirdetések: a blog a Bloggerunió tagja, így a megjelenő reklámok fele valamilyen civil szervezeté, ingyen. Az Index hirdetési szisztémája szerint a megjelenő hirdetések másik fele a blog.hu-é. Saját reklám még nincs, de lehetséges, hogy lesz. Ha hirdetni akarsz, szólj, megállapodunk.

Gyertek továbbra is minél gyakrabban, a holnap két éves Kicsi.Sáti.Közlöny egyszemélyes szerkesztősége továbbra is nagy szeretettel vár benneteket! A születésnapon speciális ünnepi poszt lesz az elmúlt két évről, kiderül, hogy ki a legaktívabb kommentelőnk és mi volt a kedvenc posztotok. 

 

süti beállítások módosítása