Közlöny, tartalma a kihirdetés napján lép hatályba

KSKözlöny

KSKözlöny

Saláta

2008. április 28. - drhlaszlo
Kedveseim!

Egyre jobban szeretem a szorgalmi időszakot, ahogyan haladunk a vizsgaidőszak felé, ami egyre inkább közelít. Már csak alig több, mint három hét és újra számot adhatunk tudásunkról, arról, hogyan használtuk fel „talentumainkat”. Egyelőre nincs kedvem ezzel foglalkozni – sajnos azonban ez nem kedv kérdése...


Sajtófigyelő

Azt írja az újság...

Miskolczi Norberttel, a HÖOK elnökével egész oldalas interjú jelent meg a Magyar Nemzet mai (2008. 04. 28.) számában. Szóba került itt minden, a Rektori Konferencia tandíjjavaslata éppúgy, mint az alternatív javaslatok előélete, sőt még a tisztújítás is.

Norbi kifejtette, hogy újra indulni kíván a posztért („... remélem, tovább leszek elnök, mint Hiller István oktatási miniszter.”). Sok sikert a közelgő tisztújításon!


Ajánló:

zene: Santana feat. Chad Kröger: Into the night

         Paramore: Crushcrushcrush

         Basement Jaxx: Good Luck

léhaság: Pro Facultate nap: 2008. május 8. PPKE JÁK; program: kskozlony.blog.hu/2008/04/22/szolgalati_kozlemeny_pro_facultate_nap

           (a részvétel a Kar hallgatóinak természetesen „kötelező”, de legalábbis nagyon ajánlott)

könyv: Esterházy Péter: Anyának és a fiúnak

tv-műsor: Kultúrház (MTV)

Kínzó kérdésünk: Miért szűnt meg Lévai Balázs „Dob + Basszus” című műsora a királyi televízióban? KicsiSátitok kedvenc műsora volt, azon kevés műsorok egyike, ami egyszerre közvetített kultúrát, és volt nézhető.

süti beállítások módosítása