Közlöny, tartalma a kihirdetés napján lép hatályba

KSKözlöny

KSKözlöny

Please, KicsiSáti, pimp my ride!

2008. augusztus 01. - drhlaszlo

Kedvenc KicsiSátitok, amellett, hogy "Isten Kegyelméből Császár és Király Joghallgató", jelenleg éppen diákmunkásként autóápoló (végülis kapcsolat van a kettő között, nem?) ennél a cégnél. Több lehetőség közül most épp ez realizálódott - szerencsére. Ez a magyarázat arra, hogy miért nem volt post mostanában. Tudniillik hajnalhasadtától napestig a tisztelt ügyfelek koszos autót pucoválom - és talán az egyik legjobb eddigi diámunkahelyem. Hogy miért? Mert bár a meló (nekem) még szokatlan és nehéz, a csapat ezt feledteti, és kiélhetem gyógyíthatatlanná fokozódott autóbuzériámat is.

Viszont, kedves olvasóim, néhány dolgot szeretnék kérni tőletek. Többek között azt, hogy kötelező szervíz előtt pakolj ki az autódból. Ha nem is mindent, de a többségét, mert elég bonyolulut telipakolt csomagtartót porszívózni. Továbbá, kérlek, a pótkerék melletti rekeszben ne tárold a következő tárgyakat: félig megivott RedBull, használt alsóruházat, metszőólló, félig megevett kakaóscsiga, kötegnyi céges papír; mert nem biztos, hogy azoknak ott a helye; biztos azonban, hogy a mosós arcok körbe fognak röhögni a hátad mögött.

Aki úgy gondolja, hogy jó ötletnek tűnik, hogy velem takarítassa ki a kocsiját, az jelentkezzen a fenti link mögötti cégnél, és augusztus 22-ig erre minden esélye megvan.

Ma pedig zenét is kaptok:

 

süti beállítások módosítása