Közlöny, tartalma a kihirdetés napján lép hatályba

KSKözlöny

KSKözlöny

Goldenblogot KicsiSátinak! - 2010

2010. június 15. - drhlaszlo

Szolgálati közlemény

Magyarország egyik legmérvadóbb énblogja 2009 után újra a segítséged kéri. Nyár van, és ismét itt a HVG blogversenye, a Goldenblog, és a Kicsi.Sáti.Közlöny újra elindul a megmérettetésen. Tavaly sikerült bekerülni az első tízbe, és ha úgy gondolod, hogy idén akár a kilencedik vagy a nyolcadik (...stb.) is lehetek, akkor csak annyit kell tenned, hogy a jobb oldalon található „ezt nevezem!” doboz segítségével benevezed a Közlönyt a versenybe, vagy a Goldenblog.hu főoldalán lévő ablakban beírod a Kicsi.Sáti.Közlöny nevét és linkjét (http://kskozlony.blog.hu).

A Goldenblog 2010 szabályai szerint a Komplex kategóriában induló blogok közül – ellentétben a más kategóriák indulóival – az 50 legtöbb nevezést kapott induló kerül be a második fordulóba („Kivételt képez a fenti elbírálás alól a komplex kategória, ahol az 50-es mezőnyt a nevezések száma dönti el. Ez lesz tehát az egyetlen kategória, ahol érdemes egy blogot többször nevezni, sőt nevezésre buzdítani”).

Tavaly óta sok-sok érdekes dolog történt a házunk táján: lett szép új külseje az oldalnak, a bejegyzések többségét pedig a saját fotóim díszítik, amiket megnézhettek az Indafotón, illetve a blog jobb oldali sávjában lévő "Sátifotó az Indafotón" dobozban is. 

Szóval aki szereti a blogot, benne Brúnó kalandjait, a Telehast, az energiavámpírológiát és az észosztást, az jelöljön, és ha van kedve, szivárogjon be a zsűribe! 

Köszönöm a figyelmet, és szurkoljatok!

InCulto - Eastern European Funk

süti beállítások módosítása