Közlöny, tartalma a kihirdetés napján lép hatályba

KSKözlöny

KSKözlöny

Gondolatok a HÖOKról...

2008. március 10. - drhlaszlo
Nagy sikert ért el tegnap a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája; az általuk is patronált népszavazási kezdeményezés győzedelmeskedett, méghozzá elsöprő többséggel.
Véleményem szerint azonban fontosabb az, hogy az elmúlt időszakban a HÖOK kiemelkedett az ismeretlenség homályából, hiszen valljuk be, azelőtt egy átlag hallgató, aki életében nem foglalkozott a hallgatói mozgalommal, nem sokat tudott a szervezetről. Ez most megváltozott. Egy komoly, határozott, szimpatikus szervezetnek tűnik, amely vezetői profi csapat képét sugallják, és mind kommunikációjukban, mind pedig annak tartalmában fel tudtak nőni a feladathoz.
Annak idején, bohó ifjúkoromban, amikor először ismerkedni kezdtem a hökösdivel, bizony, a karunkon megforduló, HÖOK környékén mozgolódó versenyzők bizony egy bizantikus szervezet tagjainak tűntek; mi, arctalan senkik pedig - be kell, hogy valljam- nem különösebben tartottuk őket szimpatikusnak.
Azonban ez az új csapat, ez az elnökség rendívül pozitív (engedtessék meg nekem, hogy kissé szubjektív legyek, egyik közeli barátom, Elija tagja ennek); úgy tűnik szívesen és hatékonyan dolgoznak.
Gratulálok!
süti beállítások módosítása