Közlöny, tartalma a kihirdetés napján lép hatályba

KSKözlöny

KSKözlöny

Szeptember

2009. augusztus 31. - drhlaszlo

Vége a nyárnak, legalábbis most még ez nagyon így néz ki, és bár a hivatalos szervek sem megerősíteni, sem megcáfolni sem kívánták; de úgy tűnik, hogy idén is ősz fog következni. Ennek a megrögzött kánikulaellenesek és a pulóverárusok kifejezetten örülni fognak ugyan, de mi, csendes többség nem így vagyunk ezzel.

Igazából a szeptember a május mellett az egyik kedvenc hónapom (legalábbis azóta, mióta nem koptatom a közoktatás padjait, az egyetemi szorgalmi időszak kezdete azért annyira nem fájdalmas), ennek ellenére azért sajnálom a nyáron kihagyott lehetőségeket, mint például:
- idén sajnos nem fürödtem a Balatonban, tavasszal sürgősen pótolni kell;
- nem néztem úgy igazán napfelkeltét, ahogyan az nálam szokásban volt eddig, ezzel nem lehet megvárni a tavaszt, mert a további késlekedés komoly lelki károsodást okozhat számomra.

A szeptember hónap azonban arról is híres, hogy megint megjelennek az iskolások a tömegközlekedési járműveken. Élményeim okán kénytelen vagyok javasolni, hogy újítsuk fel a "Repülő Zenefon" mozgalmat. Téged is idegesítenek a fülhallgató nélkül zenét hallgató utastársak? Zavar a telefon recsegő hangszóróiból áradó igénytelen, gagyi zaj? Meglepetésszerűen rohand le az önjelölt dj-t, és a jármű ablakán hajítsd ki a telefonját, vagy egy - erre a célra létrehozott - kormányzati alapból vegyünk nekik fülhallgatót. Utóbbi értelemszerűen túl drága, most, a recesszió idején a Magyar Köztársaság nem bírna el, ezért maradjunk az első opciónál.

Kedves zenekedvelő barátom! Vegyél egy fülest, hidd el, kellemesebb háttérzaj nélkül élvezni kedvenc számaid.

süti beállítások módosítása