Közlöny, tartalma a kihirdetés napján lép hatályba

KSKözlöny

KSKözlöny

Az év társadalmi eseményéről

Gólyabál

2007. november 18. - drhlaszlo
Kedveseim!

Ezt is túléltük! Megvolt karunk egyik legkiemelkedőbb társadalmi eseménye, a gólyabál... Tegnap este. Először is, szeretném megköszönni mindenkinek, aki ott volt, és bármivel is hozzájárult ahhoz, hogy ez az este tényleg jól sikerüljön, és emlékezetes legyen minden vendég számára. Köszönöm nektek!
Másrészt, néhány kritikát szeretnék megfogalmazni. Tényleg nincs bajom a Duna Palotával, de a kiszolgálás kritikán aluli. Sajnálom, nem mondhatok mást, szeretnék, de nem megy. Minden évben ugyanazok a pultosok, pincérek ugyanazokat a hibákat követik el... Minden évben megfogadom, hogy legközelebb beszólok valamit, ez minden évben elmarad, mert nem szeretek reklamálni, de ez így... nem jó. Hogy lehet egy bálon műanyagpoharakban kiszolgálni, hogyan lehet az, hogy nem sikerül összehangolni a vacsora kivitelét, hogyan fordulhat elő, hogy az egyik asztalnál éppen befejezik az evést, mire a szomszéd asztalhoz kiérkezik az étel...
A másik fő gondom sokkal prózaibb. Miért van az, hogy minden rendezvényünkön ugyanazok az arcok fordulnak meg, és persze mindig ugyanazokkal van baj, ugyanakkor, és mindig ugyanúgy.
Úgy érzem, felsorolt problémák ellenére jól sikerült a bál, remélem nektek is tetszett!
süti beállítások módosítása