Közlöny, tartalma a kihirdetés napján lép hatályba

KSKözlöny

KSKözlöny

Születésnap

2008. október 12. - drhlaszlo

Kedveseim!

Örömmel értesítek mindenkit, hogy ma van blog első születésnapja. Ez idő alatt csupán 97 post született, ígérem, hogy a következő egy évben ennél jóval gyakrabban fogok megszólalni.

Tudom, valami frappáns felütést vársz, hátha úgy kezdődik...
Na "úgy" nem kezdődik. Azért nem, nyájas olvasó, mert Te egy palackpostát olvasol egy lakott szigetről, amely valahol Budapest tengerén helyezkedik el, túl a Nagy Folyón, de még a Nagy Hegyeken innen, ott hol a turul nézi a közeli Déli Pályaudvar hajléktalanjait.
Témám: a világ egy szelete; azon szelet, mely a romantikus XII. kerület és a még annál is romantikusabb Szentkirályi utca között-körül van, az e szeletben található emberekkel, helyekkel, helytelenekkel.
Hogy miért most indul a Kicsi.Sáti.Közlöny? Mert mostanra érzi úgy fantáziátlan szerzőnk, hogy ahhoz, hogy megértse a világot, gondolkodnia kell róla. Nos, nyájas olvasó, gondolkodjunk együtt!
 

Nos, így kezdődött. A ti tisztetek eldönteni, hogy szeretettétek, szeretitek-e.

A blog legsikeresebb napja 2008. június 13-a volt (péntek), amikor 3926-an találtátok érdemesnek a Kicsi.Sáti.Közlöny-t arra, hogy olvasgassátok. igaz, ez jórészt az Index címlapnak is volt köszönhető.
A két legolvasottabb post: Nesze neked, országimázs! és Kedvenc Nünükém - Máv.

Köszönöm nektek, hogy olvastok, és remélem, velem maradtok továbbra is!

süti beállítások módosítása