Közlöny, tartalma a kihirdetés napján lép hatályba

KSKözlöny

KSKözlöny

Tour d'Budapest 2009

2009. április 12. - drhlaszlo

Kedves utasaink!

Nagy örömünkre szolgál, hogy üdvözölhetjük kedves vendégeinket a Magyar Köztáraság fővárosában, reméljük, hogy sokuk visszatérő vendégünk lesz itt, Európa egyik leggyönyörűbb metropoliszában. Hisz, mint tudják, "világvárost építünk".

Nos, támadt egy remek üzleti ötletem: szervezhetnénk ráérő nyugati nyugdíjasoknak kalandtúrát itthon. Igaz ugyan, hogy nem lennének elefántok, meg nem lenne raftnig sem, de szembesülhetnének mindazzal, amiért érdemes amivel együtt kell élni kedvenc fővárosunkban.

Következzen tehát a különleges társasút programja a BpAdventure jóvoltából:

  • 1. nap: érkezés Ferihegyre; reptéri transzfer nincs. Útvonal a belvárosba: fakultatív, félősöknek gyalog a MÁV-megállóig, majd vonat. Bátrabbaknak reptéri BKV-busz Kőbánya-Kispestig, onnan metró. KöKin vásárlás az árusoktól, fakultatív etnoest a helyi hajléktalanokkal. Este: szállásfoglalás után bárlátogatás, Váci utcában ismerkedés csinos magyar lányokkal. Utána: ATM kezelő bajnokság a bárok biztonsági embereinek szervezésében.
     
  • 2. nap: A Főváros környékén található természeti értékek megtekintése, séta a zöldben. Jó idő esetén az illegális szemétlerakók titkos életének megtekintése, szuvenírként hazavihető tárgyakra történő vadászat. Este: séta a főváros Montmarte-ján, a VIII. kerületben. Ismerkedés a helyi "művészekkel" (Cynthia, Dzsennifer), közös etnoest a helyi őslakosokkal. Utána: a magyar közigazgatás és közrendvédelem tanulmányozása a Tolnai Lajos utcai rendőrkapitányságon (bejelentés az eltűnt tárgyakról).
     
  • 3. nap: Azon vendégeink számára, akik tegnap sikeresen ismerkedtek a művésznőkkel, rövid (?) látogatás a Péterffy Sándor utcai Kórház Bőr- és Nemibeteggondozói Osztályán, bizonyos kiütések eltűntetése végett. A többiek a méltán híres magyar képzőművészet újhullámos szekciójával ismerkednek a KOGARTban a MÁV Bp-Északi Járműjavítójában. Tárlatvezető: Kucy, aki eddig 300 000 HUF pénzbírságot fizetett a graffiti miatt, leghíresebb műve a "Lánchíd összetegelése".
     
  • 4. nap: kiköltözés a szállodából, a számla eredeti árán felül némi pluszköltség (pl. éjszakai recepciódíj, kulcskaució) kifizetése után indulás a reptérre, ahol törlik a kiszemelt fapadostársaság gépét. Új indulási időpont: 2 nap múlva, addig további kalandok várnak hőseinkre.
     

Kedves Várostársunk!

Kérünk, segítsd munkánkat azzal, hogy ugyanúgy viselkedsz a hazánkban tartózkodó turistákkal, ahogyan máskor is szoktál. Ha árus/vendéglátós vagy, ugyanúgy húzd le őket, mint egyébkor; a térképpel szerencsétlenkedő külföldinek nehogy segíts! Amennyiben BKV alkalmazott vagy, kérlek, ugyanúgy büntesd rommá, ahogyan mindig is teszed, ne is törődj azzal, hogy nem értik, amit mondasz nekik.

süti beállítások módosítása