Közlöny, tartalma a kihirdetés napján lép hatályba

KSKözlöny

KSKözlöny

Művész Kávézó

2010. április 30. - drhlaszlo

Kávézószpotting

Kecskemét belvárosába már nagyon kellett egy ilyen hely. Egy kávézó, amely különösebb feltűnés nélkül üzemel, ahol egyenletes a kiszolgálás minősége, és bár sosem érnek meglepetések, de legalábbis kellemetlen élmények sem.

Nagyon kellett már egy kedves, pici beülős hely, ami nyugodt és családias, és ahol nem fordulnak meg tömegek, de ahol már a második látogatás alkalmával is a törzsvendégeknek kijáró megértéssel kezelik a vendéget.

A Művész ilyen. Bár a terasz nem telitalálat, hiszen a viszonylag forgalmas Rákóczi út járdáján van, és nincs is elkerítve a járókelőktől, illetve nem is túl nagy, de tulajdonképpen épp megfelelő, ráadásul a belváros hivatali "negyedében" telitalálat lehet a kávéra szomjas hivatali patkányok kávéztatása - azt hiszem, hazánk közigazgatása és egyéb állami mechanizmusai összeomlanának, ha hirtelen egy villanás kíséretében eltűnnének a kávécserjék.
A helyre nem kell túl sok szót pazarolni, egy kis alapterületű, de kellemesen berendezett, galériás klasszikus kávézó, szerencsére a mostanában szokásos dizájnmellényúlásoktól mentes, világos belső térrel.A kiszolgálás elég gyors és figyelmes, de semmi különös extrát sem tapasztalunk – bár ez egy napközbeni-kora esti beülésnél inkább előny és nem hátrány.
Az itallap nem túl terjedelmes, de épp megfelelő, a kávék minősége pedig egyenesen kitűnő. Az árak belvárosiak, de megmaradnak a normális, nem túlzott szinten.
Összességében jó szívvel ajánlható, randihelyszínnek ideális, szombat esti megmátyulkásodáshoz azonban szerencsére túl kulturált.
süti beállítások módosítása