Közlöny, tartalma a kihirdetés napján lép hatályba

KSKözlöny

KSKözlöny

2008

2009. január 04. - drhlaszlo

2008 nagyon hosszú év volt, és talán nem is a legjobb, azonban minden mozgalmassága és negatívuma ellenére hosszú ideig emlékezetes lesz. Úgy érzem, hogy ez az év a későbbiekben még többször elő fog kerülni, vagy mint hivatkozási alap, vagy akár mint egyes események gyökere. Hogy ez jó lesz, vagy sem, az majd kiderül - mindenesetre kíváncsian várom.

Az év mottója a következő lehetne: Eladtam a lelkem a Sátánnak. Kaptam érte egy zsáknyi tapasztalatot, néhány pofont, csipetnyi egoizmust. Fogtam az egészet és feltettem a piros hetesre. A rulettkerék viszont sehogy sem akar megállni, csak pörög-pörög a végtelenségig. Ezért koldusszegény vagyok, ugyanakkor várományosa is egy mesés birodalomnak. Ha végül üres zsebbel leszek kénytelen távozni a kaszinóból, cseppet sem fogok bánkódni. Elszegődöm Belzebubhoz szenet lapátolni, és felteszem a bérem újra, ugyanarra a számra.

 

Néhány szubjektív info az elmúlt évből:

  • 2008 könyve: Arthur Koestler - Sötétség délben
  • 2008 zenéje: Csík Zenekar/Lovasi - Csillag vagy fecske, Harcsa Veronika - Too early
  • 2008 filmje: American Gangster
  • 2008 tévéműsora: CSI: Miami
  • 2008 eseménye: a szemüvegem eldobása novemberben.

Néhány adat a blogról:

A legjobb nap: június 13, péntek: 3926 látogatóval.
Nyáron bejutott a Közlöny a Goldenblog "Komplex" kategóriájának szűkített fordulójába, az év folyamán pedig 4 Index-címlapos bejegyzés volt. Utóbbi mondjuk kicsit kevés, de majd idén jobban belehúzok. Szívfájdalom, hogy kicsit keveset kommenteltek - igaz, én pedig kicsit keveset írok (és akkor is vackokat) - ezen pedig a blog.hu új kommentrendszere sem segít, hiszen regisztrációhoz köti a hozzászólási lehetőséget. Nem régóta láthattok hirdetéseket is itt, ez egyrészt a blog.hu hirdetési rendszerének köszönhető (pontosabban a "Kétpupu Teve" státusznak), itt a hirdetések fele központi, a másik felét pedig a Bloggerunió civil szervezetekhez kapcsolódó non-profit hirdetései teszik ki. A gyakorlat még kialakítja, hogy tartósan maradnak-e hirdetések, illetve, hogy ha igen, akkor milyenek.
A legnépszerűbb bejegyzések:

2008 legkedvencebb kommentelői: martong; elija és persze k.á.
Az elmúlt évben általam leggyakrabban olvasott blogok: zolivagyok; urban buddha/babylonlabs; Bűvös Szakács, Belsőség. Ezeken felül még millió másik is, de ezek tartottak ki stabilan végig a 365 nap alatt.

 Boldog új évet, kedves olvasó, sok szeretettel várlak 2009-ben is!

 

 

süti beállítások módosítása